”Finala” campionatului județean se joacă la Ciorăști, pe 4 mai

Microbiștii din Ciorăști sunt așteptați să participe în număr cât mai mare la meciul care va avea loc pe 4 mai pe stadionul din comună și care ar putea decide campioana județului. Sportul Ciorăști, aflată acum pe locul doi în campionat, întâlnește ACS Mausoleul Mărășești, formația de pe primul loc. Cele două echipe sunt de despărțite doar de două puncte și s-au distanțat în fruntea campionatului. Echipa din Mărășești are 22 de puncte, iar cea din Ciorăști 20 de puncte.

În prima confruntare dintre cele două formații, care a avut loc la Mărășești, rezultatul a fost egal, 0 – 0. Jucătorii din Ciorăști vor să câștige în fața propriilor suporteri, pentru a trece pe primul loc. Sportul Ciorăști are un lot mai valoros, iar acest lucru s-a văzut în scorurile mari la meciurile în care a câștigat. Câteva rezultate mai slabe au adus însă în avantaj echipa din Mărășești, care a avut un parcurs constant. Sportul Ciorăști l-a adus în lot pe mijlocașul Emilian Chivu, de la CSM Focșani, pentru a întări rândurile formației.

”Cel mai greu meci va fi cel cu echipa din Mărășești. Avem un lot mai valoros, am reușit să obținem un rezultat de egalitate în deplasare la Mărășești și vrem să îi învingem acasă, pentru a trece în fruntea clasamentului. Chiar dacă pe teren este posibil orice, sperăm să prindem un meci bun și să ne demonstrăm valoarea printr-o victorie categorică”, spune antrenorul Cornel Militaru.

Suporterii echipei sunt așteptați la baza sportivă din Salcia Veche pentru a-și susține echipa în încercarea de a trece pe primul loc în Superliga Altdorf Tehnik.

Clasamentul Superligii Altdorf Tehnik

ACS Mausoleul Mărășești – 22 puncte

Sportul Ciorăști – 20 puncte

Victoria Gugești – 13 puncte

Unirea Țifești – 13 puncte

FC Panciu – 11 puncte

Tractorul Nănești – 7 puncte

Voința Cîrligele – 6 puncte

FCM Adjud – 0 puncte

Categorii: Știri

Etichete: ,,