Primăria a obținut finanțare pentru construcția remizei PSI

Proiectul de construcție a unei remize PSI pentru Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Ciorăști a fost aprobat de Grupul de Acțiune Locală Vrancea Sud – Est și Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale. Primarul Nicolae Braicău a semnat, pe 3 august, contractul de finanțare la centrul AFIR de la Constanța.

Pentru remiză a fost achiziționat un teren lângă primărie, unde va fi construită o clădire cu etaj. Investiția este necesară, întrucât autoritățile au în dotare o autospecială pentru stingerea incendiilor, dar și alte echipamente de intervenție, pentru care este nevoie de un spațiu cu destinație specială.   

Primăria Ciorăști mai este în așteptarea semnării contractului de finanțare pentru un centru social destinat bătrânilor din comună, pentru care s-a solicitat finanțare de la Agenția de Dezvoltare Regională Sud – Est Brăila. Până acum au fost parcurși toți pașii impuși de finanțator. Proiectul a fost estimat la 3,2 milioane lei și va fi realizat în clădirea fostului cămin cultural de la Salcia Nouă.

Categorii: Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi făcută publică.