Proiectele Primăriei Ciorăști, amânate cu lunile la de la AFIR

Primăria Ciorăști are mai multe proiecte care sunt întârziate foarte mult de Agenția de Finanțare a Investițiilor Rurale (AFIR), prin centrul regional de la Constanța, care refuză să aprobe documentele depuse de autoritățile locale. Cea mai gravă situație este la proiectul de asfaltare a 6,5 km de drumuri, care au fost pregătite de anul trecut.

”Am depus o cerere de plată încă din data de 13 decembrie 2018 și nu am primit răspuns, în condițiile în care mai este puțin și se împlinesc cinci luni de atunci. Am efectuat lucrări cu fonduri din bugetul primăriei și acum nu mai primim banii. Am fost de foarte multe ori la Constanța, dar nu s-a rezolvat nimic. Din cauza comportamentului celor de la AFIR am ajuns să avem probleme în funcționarea primăriei. Este inadmisibil ce se întâmplă”, spune primarul Nicolae Braicău.

De asemenea, alte două proiecte sunt la stadiul de avizare a proiectelor tehnice din data de 4 februarie. Este vorba de balastarea drumului de exploatație agricolă de la Satu Nou și de construcția remizei PSI de lângă sediul Primăriei Ciorăști.

”Am făcut foarte multe drumuri la Constanța și concluzia mea este că angajații AFIR pur și simplu nu vor să ne ia considerare cererile, fără să îi intereseze faptul că periclitează buna funcționare a unei primării”, a arătat primarul Nicolae Braicău.

Categorii: Știri

Etichete: ,,