Un fost jucător de la Steaua joacă la Sportul Ciorăști

Sportul Ciorăști a început noua ediție a campionatului Ligii a IV-a cu o echipă întărită cu jucători de valoare, care au jucat la echipe în județ și nu numai. Cel mai cunoscut fotbalist adus la Ciorăști este Dorinel Popa, care a jucat la Steaua o perioadă de timp. De asemenea, acesta a mai jucat și la alte echipe care au evoluat în primul eșalon fotbalistic, cum ar fi Gloria Buzău, ”U” Cluj sau FC Brașov. Ultima echipă la care a jucat Dorinel Popa a fost CSM Focșani, care se află în Liga a III-a.

 

Sportul Ciorăști a mai luat jucători care au făcut parte din echipe cunoscute în Vrancea. Este vorba de Cristi Bîra, care a jucat la Panciu și la Focșani, Dan Negoiță, de la CSM Focșani, Liviu Tîrcă, de la CSM Focșani și George Duca, care a jucat la Golești.

 

”Am adus jucători de valoare în echipă, pentru că vrem să câștigăm și această ediție a campionatului, iar anul viitor să ajunge în Liga a treia. Am încredere că cu echipa pe care o avem putem să atingem acest obiectiv”, a declarat Cornel Militaru, antrenorul Sportului Ciorăști.

 

De la înființare și până acum echipa a avut o evoluție foarte bună. În primul sezon de activitate a câștigat trofeul Ligii a V-a, iar anul trecut a câștigat campionatul Ligii a IV-a. Sportul Ciorăști a pierdut însă barajul pentru promovarea în Liga a III-a în fața unei echipe cu experiență. Obiectivul pentru anul viitor este câștigarea campionatului județean și a barajului pentru a ajunge în al treilea eșalon fotbalistic.

Categorii: Știri

Etichete: ,